TOKAT / PAZAR - Bağlarbaşı Ortaokulu

Nis

TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ SEDA ÇETİN TARAFINDAN AYLIK KİTAP SÖYLEŞİLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Nis

OKULUMUZ MATEMATİK ÖĞRETMENİ AHMET FARUK YENER TARAFINDAN İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARINA BAŞVURU SONUCU OKUL KÜTÜPHANEMİZE KİTAP BAĞIŞI YAPILMIŞTIR.

Mrt

Fen Bilimleri ve Beden Eğitimi öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize sağlıklı beslenme hakkında eğitim verilerek meyve etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

"Gücün, zarafetin ve kararlılığın örneği olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Şbt

KÜLTÜREL BİRİKİMİMİZİN İZLERİNİ TAŞIYAN ATASÖZLERİ VE DEYİMLERİMİZ  RESİMLEŞTİRİLEREK ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN RESFEBE TARZINDA HAZIRLANMIŞTIR.TEBRİK EDERİZ.

Şbt

SAĞLIĞIMIZ İÇİN YEDİKLERİMİZE,GELECEĞİMİZ İÇİN GERİ DÖNÜŞÜME DİKKAT EDİYORUZ ARTIK BİZ.GÜNLÜK ŞEKER İHTİYACIMIZI RAFİNE DEĞİL DOĞAL ŞEKERDEN YANA KULLANIYORUZ.YEDİĞİMİZ YUMURTA KABUKLARINI ATMIYOR BİTKİ YETİŞTİRMEK İÇİN KULLANIYORUZ VE EVİMİZDE TÜKETTİĞİMİZ MEYVE SEBZE KABUKLARINDAN KOMPOST YAPIYORUZ. GELECEĞİMİZ VE SAĞLIĞIMIZ İÇİN EN DOĞRUSUNU ÖĞRENİP UYGULUYORUZ.ÖĞRENCİLERİMİZ VE FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

BİLEK GÜREŞİ TURNUVASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.(SOL KOL 1'İNCİSİ, SAĞ KOL 2'NCİSİ)

Ock

Proje kapsamında öğrencilerimiz dilimizin zenginliklerini tanıyacak,yeni sözcüklerle buluşacak, dilimizin seçkin ve özgün eserleriyle  tanışacak ve milletimizin kültür birikimini,düşünce dünyasını yeniden keşfedeceklerdir.

Ock

Ara

Öğrencilerimizin olası afet ve acil durum olaylarındaki doğru davranış şekilleri hakkında bilgilendirilmeleri amacıyla deprem anı “Çök-Kapan-Tutun” ve ''Tahliye'' tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ara

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kurumumuzda bütün mesai arkadaşlarımızın katılımıyla kutladık. Eğitim meşalesini ülkemizin en ücra köşelerine taşıyan başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere bütün meslektaşlarımızın Öğretmenler Günü kutlu olsun.